2. dec. 2011

2. December: Gavemærker

Det er såååå hyggeligt at lave sine egne gavemærker og der er virkelig uendelige grænser for hvad man kan finde på. De sidste par år har vores blot været foldet i kraftig hvidt papir og med det lokale julemærke på (som støtter spejderne). Men i år skal de være lidt anderledes - især fordi Philip gerne vil være med til at lave dem. Her kommer de varianter som vi allerede har lavet klar til årets pakker.
De grå er lavet af bagsiden af et par blokke, de hvide af karton og de multifarvede af Philips sæbeboble-billeder. Hullerne er lavet enten med Prymtangen eller med paperpunches (fandt nogle lidt billigere i X-tra i Egedalcenteret, de er ok, men ikke så lækre at bruge som den fra Panduro, men det er egentlig meget godt for så går det ikke helt så hårdt ud over papirlageret når først Philip går igang...)
Gavemærkerne er pyntet med dims fra paperpunch'ene, klistermærker og gamle julemærker. Tror at de kunne være rigtigt fine med glimmer på....men jeg har glimmerforbud (Robin kan ikke fordrage når der er glimmerrester rundt omkring), så det må i tænke jer til....

(Og vi køber altså stadig mærkerne der støtte spejderne...men hvad de skal bruges til i år...tjaaa...det vil tiden vise)

1 kommentar:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...