4. sep. 2011

Mulepose til Olivia

Damen begynder at være lidt mere krævende med hensyn til hvad det er nødvendigt at medbringe når man tager hende med nogen steder... derfor var det på tide at hun fik sin egen muler. Den er som vanligt syet i ½panama fra Stof2000 og printet (elefant) bomuld fra Stofogstil. Jeg har leget lidt med applikationen - har ikke før kørt med graffiti-stilen på bogstaverne, men synes det ser godt ud. Og så har jeg forsøgt at bruge andre farver tråd end jeg normalt ville vælge til de enkelte dele i applikationen. Ambitionen var at gøre elefanten tøset på en tegneserie-agtig-måde....og jeg skamroser lige mig selv - for det synes jeg er lykkedes super godt.


4 kommentarer:

 1. Hvor er den fin, virkelig flot applikation:-)

  SvarSlet
 2. Den er virkelig virkelig flot! Der må være en meget glad Olivia hjemme hos dig! :-)

  SvarSlet
 3. Dén er godt nok fiiiin - må jeg spørge, hvad skrifttypen hedder og evt. hvor jeg kan finde den henne på nettet? Skal have syet sengetøj både til min nevø og vores lille datter-på-vej og det vil blive SÅ fint med applikerede navne på ;-).

  Knus fra LisbethC, BX

  SvarSlet
 4. @ Linsens: Tak, er også meget tilfreds selv...

  @ Dorte: Tak, hun er nu nok mest ligeglad, men mor her er glad ;-)

  @ Lisbeth: Hej Du! Det er Desværre ikke en skrifttype jeg har brugt...Jeg googlede "Olivia" og så poppede det op som et billede...derfor kan jeg desværre ikke hjælpe dig... :-(

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...