10. jul. 2011

En sort sæk

Vi skal snart til 40 års fødselsdag. Simon ønsker sig en elektronisk gadget og den får han selvfølgelig (hvilken det er vil jeg ikke nævne her...for han har jo ikke fået den endnu) men han skal jo også have en hjemmelavet gave!
Konen (Heidi) synes at han ønsker sig en sort sæk....stakkels mand....nej, altså...når de skal nogen steder hen og overnatte propper de dynen i en sort sæk - og sorte sække har det med at gå i stykker. Så det Heidi i virkeligheden synes at Simon ønsker sig er en dyne-transport-løsning.
Og hvordan ser sådan en så ud? Jeg ser en gammeldags vadsæk for mig.... den skal være syet i et åndbart materiale så dynen ikke ligger og bliver ulækker og skal ud over at være stor og rummelig kunne bæres på skulderen.
Den er syet i sort ½panama-agtigt stof fra IKEA. Bundmålet er 48 cm i diameter og højden er 80 cm.
Den lukkes med sort annorak snor som er trukket i en løbegang.


I bunden har jeg syet lidt minder til Simon - han har nemlig været på ekspedition langt ind i regnskoven.... Stoffet er købt på fabric.com og er fuldstændig fantastisk. Så kan han også kende sin egen sorte sæk fra de andre sorte sække....

Tillykke med de 40 år Simon.

3 kommentarer:

 1. Sådan en sæk har jeg også i tankerne til min sejlermand!

  SvarSlet
 2. Hvad er målene hvis jeg må spørge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg simpelthen ikke huske. Måske var bunden 45 cm i diameter...og højden var vist 90 cm...men altså jeg er ikke sikker....

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...