6. aug. 2015

Vis mig dit krea-lager....

Vis mig dit krea-lager, så viser jeg også mit...eller noget. Her kommer i al fald billeder af hovedparten af mit lager....Ideen er at det skal blive mindre resten af året, så der må ikke tilgå noget!
Jeg har ikke taget billeder af det som bor i reolen i stuen (mellem bøger, lego, legetøj osv....) og dvs. knapper, bånd, perler, papir, stempler, klistermærker, div. børne-krea-grej, tråd og sikkert mere som jeg har glemt....
Her kommer så fotos - rum for rum. Det ville være så lækkert at have det hele samlet, men det sker ikke før enten ungerne flytter hjemmefra eller vi flytter til et større hus.
Fordelings-gangen: 3/4 skab fyldt med stof (mest velour, fløjl og fast bomuld) og ovenpå skabet 5 kasser med Denim (2 kasser), lagenlærred, twill og ½panama, pladevat :
Olivia værelse - Cameoen og grejet til den + lidt snor som ikke har fået en fornuftig plads....og 2 kasser med rib (jeg har 2 til men den ene står pt i Baljebo og den anden er i brug i stuen):
Soveværelset. 1 skab fyldt med jersey (og nederste hylde Isoli):
Ovenpå skabet 2 kasser med udklædnings-stof:

3/4 reol med garn (kun 1 kasse), lynlåse, gavebånd, børne-krea-dims, lapper, rester, skumgummi, pudefyld, voksdug, tape og meget mere.....
4 hylder i en anden reol med maling, lærreder, filt, tegnegrej (dobbelt så meget som på billedet...):
2 bedrollere med fleece (kun foto af den ene):
Sæt i gang!

6 kommentarer:

 1. Nøj hvor har du bare meget stof (jeg viste min mand billederne, som et argument for at jeg ikke købte meget stof og derfor godt kunne købe mere :-) )

  SvarSlet
 2. Sikke en masse lækkert stof!! Glæder mig til at se, hvad du får ud af det resten af året - det ville være fedt, hvis man ender med at kunne se forskel på før og efter billederne ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være fedt - men jeg tvivler faktisk på at det vil kunne ses.....

   Slet
 3. Og jeg må da vist i øvrigt se, om jeg kan få taget nogle billeder også. Det vil vist vær god motivation til rent faktisk at holde mine mange planer om købestop......

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja oprydning og billeder motivere i al fadl mig....

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...