2. mar. 2015

Weekend i Baljebo

Vi var i Baljebo i weekenden...det er der sådan set ikke noget nyt i, men jeg har længe forsømt at vise et glimt af vores "hverdag" deroppe. Det bliver der så rådet bod på nu.
Der er stadig 1000kvm MUDDER, men dog lidt mere tørt mudder.... Olivia NØD at der igen var adgang til legehuset og legede derude ALENE i over 1 time (jeg kunne se hende fra vinduerne...)
Lørdag formiddag dukkede Philips ven Sander op og så gik der ellers LEGO mindstorms i den....
Drengene nørdede ikke hele weekenden - de var også med ved fjorden hvor vi fandt flotte sten - vi havde faktisk en konkurrence om hvem der fandt den flotteste! Robin var ikke med ved vandet, så han fik påduttet dommertjansen...
De var også ude og lege i mudderet med slangebøsse og rollespils-bue. Det blev bygget fort af vores tømmerflåde-vanddunke og den store jordbunke blev brugt som "klippen" som skulle erobres.
Robin fik skruet antenner op og fik liv i havetraktoren som jo har stået under en pressingen siden skuret blev revet ned. Jeg fik malet flere af svigerfars aflagte vinkasser - de skal have et par lag til før de kommer op at hænge som bogkasser.
Fredag var der blevet leveret madrasser og du blev pakket ud så de kunne "trække vejret" og genvinde deres rigtige størrelse. PT ligger de fleste af dem i en prinsessen-på-ærten-bunke på det ene værelse og der bliver de liggende til vi får tid til at bygge senge.
 Og så til sidst...et par sølle billeder af vores have... Der er dog lys for enden af tunnelen. Både vintergækker og erantis er sprunget ud - og sørme om der ikke INDENI lagerteltet er spiret påskeliljer.....

1 kommentar:

  1. Jeg er dybt misundelig....på den meget rummelige måde;-) Det må være så fedt med sådan et nyt hus.....i forhold til vores gamle sommerhus fra 70´erne.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...