11. maj 2014

Søndags Sysler

I dag blev det min tur til at få et skab (i soveværelset)! Det er samme slags skab som Philips. Det rummer nu ALT mit strækstof - velour, frotte, jersey, isoli, interlock. De 2 kasser ovenpå skabet rummer voksdug/tekstil voksdug og "prinsessekjole-stoffer/tyl. De blå, røde og gule kasser rummer de små bidder som er umulige at lægge ordentligt sammen.
Kan I se at der er god plads? Så kan jeg jo godt købe mere stof....eller noget....ej, altså må hellere lade være.
Hvor resten af mit stof er? Tjaaaa, bomuld med print ligger i skabet i gangen som også rummer håndklæder og sengetøj = ca et halv skab med stof. Og så er der de 2 store bedrollere under sengen med fleece...og de 5 kasser ovenpå skabet i gangen med denim, kraftige stoffer som twill og ½panama, foerstoffer, lagenlærred og fyld (pladevat osv)....og de 2 klodskasser med rib på reolen på Olivias værelse og de 2 andre klodskasser med stribet jersey - HOV! Det er jo strækstof...nårrrh, pyt de står fint, hvor de står......Tænk hvis man kunne have det hele samlet istedet for "drysset" ud i hele huset.....

4 kommentarer:

 1. Jeg får det strakt meget bedre med min egen samling;) Så skønt når man finder ud af at man ikke er en freak men et medlem af et helt særligt selskab:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg kan jo ikke længere påberåbe mig medlemskab af anonyme stofafhængige... jeg er jo sprunget ud...

   Slet
 2. Velkommen i det åbne, ud af skabet om man vil!
  Lækker samling du har dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror at din samling MINDST er lige så stor som min...men jeg er måske galt på den?

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...