21. apr. 2014

Påsken i Baljebo

3 dage blev det til. 3 dage i Baljebo. 3 dage med dejligt vejr, leg, hygge og massere af vand.
Vi startede med at hive bordet ud på græsset og åbne nogle kolde øl, sodavand, chips og sæbebobler:
Philip "surfede" på det gamle skraldestativ mens Olivia og jeg gik den obligatoriske runde i haven for at kigge efter blomster:
Nogle anemoner var flyttet ind under baljen helt uden hjælp:
Og rundt omkring dukkede der fine blomster op i græsplænen - og afslørede hvor der engang har været fine bede:
Olivia brugte meget ihærdig tid på at lære at få den store gynge op i fart - hun blev helt god til det:
Den første aften lavede vi hjemmelavet sushi og sticks (dem har jeg ikke billede af, men det var strimler af kalkunkød marineret i soya og honning. Det smager som dem jeg guffede på en lille Malaysisk sol-nedgangs-resturant...så altså rimeligt autentisk og virkelig godt!):
Den anden aften blev det til et stort stykke ko på grillen. Tilbehøret var peanuts, grillede kartoffelrosti (fra frost), edammebønner, melon og fintsnittet + svitset porre i bernaisesovs....ja, det lyder mærkeligt, men er virkelig godt:
Jeg havde selvfølgelig glemt at købe batterier (AAA) til stegetermometeret... så Robin baksede en løsning af lidt tape nogle AA batterier og et par stumper ledning - det virkede fint.
Nogle julegaver flyttede ind i Baljebo - Nogle små wiskey-glas som Philip havde lavet til Robin havnede i sættekassen og mine lærkre sofapuder som jeg har fået af en af mine krea-babes (Lisbeth) flyttede ind i sofaen:Jeg fik banket Philip i dart og Olivias legehus blev pyntet med postkasse og husnummer. Synes I at nummer 7½ er lidt mærkeligt? Baljebo har nummer 7, så nummer 7½ var oplagt...Blomsterne skulle have været i blomsterkasserne, men vi havde glemt sømpistolen hjemme, så nettet kunne ikke sættes i bunden - det må blive næste gang. Plastik blomster visner jo heldigvis ikke.Og så til det med vand, vand og mere vand. Vi var på vandet med kajakkerne. Dvs. Philips kajak, Robins kajak (som jeg roede) og vores nye 2er bemandet med Robin og Olivia. Det gik super fint indtil Philip røg i. Vi holdt os tæt på land, så han kunne sagtens bunde, men blev lidt forskrækket og meget kold - han fik hjælp til at komme op igen og roede til og fik dermed varmen igen. Møg-sej var han! Og en god øvelse - nu forstår han hvorfor vi ikke "bare" ror tværs over fjorden.... Prøv at se hvor skævt carporten står - jeg tror virkelig den var væltet forlængst, hvis ikke buske og træer holdt den på plads....
Den drivvåde, super-seje 8-årige:
Da vi så gik aftentur, fandt han på at han ville bade....en anelse dumt når man tænker på at han et par timer tidligere havde rystet af kulde....Men I med ham, til stor fornøjelse for de andre som sad og nød solnedgangen:
Og da han kom op stod han og jublede op imod solen - skøre unge:
Olivia tog det mere roligt og hyggede med rapper aka Ælling som er yndlings-yndlings-yndlings for tiden:
Philip fandt en pingvin på sin svømmetur - SÅ KOLDT var det:
Og så lige lidt mere vand - det varme vand i vildmarksbadet. Vi nød det alle 4 flere gange (de voksne lidt flere end ungerne eftersom vi hopper i alene når de sover og nyder lidt voksen tid med varmt vand og en kold øl...)
Det var den påske - jeg ser allerede frem til de næste helligedage!

6 kommentarer:

 1. Sikken en fantastisk påske I har haft. Ihh det ser så hyggeligt ud i Baljebo

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var ret fantastisk! Skønt når det er så få dage. Baljebo er hyggeligt, men desværre ikke så anvendelig pga manglende isolering og relativt udbredt råd...

   Slet
 2. Ej, man bliver jo helt misundelig når man ser billederne - hvor lyder det bare hyggeligt og jeg er virkelig imponeret over Philip - han er godt nok sej.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv imponeret over ham! Og billederne viser jo ikke hvor meget vi fryser om natten når brændeovnen går ud - eller hvor meget jeg nyser pga råd og skimmel...Men jeg er sikker på at vi holder "stilen" selv når der kommer et nyt hus på grunden.

   Slet
 3. Har længe søgt inspiration til husnummer til legehus..
  Må man spørge hvordan jeres er lavet?
  Hilsen Marianne

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig må du spørge - men jeg har ikke et præcist svar... Olivia har fået det af mormor i julegave. Kender jeg mormor ret så er det bestilt i Johannes Fog i Lyngby, men mon ikke de fleste nøglebarer og byggemarkeder kan lave sådan nogen?

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...