21. mar. 2013

Store klippedag

Jeg har det jo med at klippe en ordentlig bunke ind i mellem. Her er ikke mindre end 20 klippede projekter - men mange af dem er små og hurtige. Når der er klippet (og tegnet mønstre, hvilket jeg virkelig ikke synes er spor spændende), så er det lettere at presse lidt sy-tid ind i hverdagen:
Her er 5 undertrøjer til Philip, 2 t-shirt til Olivia, 1 par bukser til Olivia, 2 kjoler til mig selv, 1 tørklæde til mig selv, 1 toilettaske til svigermor og ikke mindre end 8 tørklæder til gavekassen.

5 kommentarer:

 1. Du er godt nok flittig - og smart. Det er rigtigt, at når det er klippet, så kører det... rigtig god fornøjelse. Hvis du er til gult stof, har jeg en dejlig give-away lige nu: økologisk bomuld, gul med hvide prikker.

  SvarSlet
 2. Jeg klipper også gerne lidt på forhånd - Men ikke helt i de mængder...

  Men det er da nogle lækre stoffer du har gang i ;0)

  SvarSlet
 3. Hvor lækkert at have sådan en bunke klar til symaskinen. Sådan kan jeg også bedst lide at gøre - jeg er spændt på at se kjolerne til dig selv.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 4. Jeg kender det godt! Jeg synes det med klipningen er det kedelige, så jeg bliver ved med at udskyde, selvom jeg rigtig gerne vil i gang med projektet.. Må vist til at tage mig sammen, om ikke andet, når jeg snart har laaang påskeferie :)
  kh Pia

  SvarSlet
 5. Det er en super ide at klippe noget forskelligt. Jeg går også meget til og fra symaskinen for tiden. Det hjælper at have nogle små klippede projekter, man lige kan arbejde lidt på.
  God arbejdslyst.
  Kh Line

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...