9. jun. 2012

LA Shopping II

Jeg har sørme nået 1½ times fritid igen... Det er absurt så meget jeg arbejder når jeg er her, men tilgengæld rykker projektet, så det er fedt. Her er hvad der røg i bilens bagagerum (da jeg først havde fundet bilen igen....de parkeringspladser er seriøst store!). Først blev det til lidt krea-materialer:
2 bandanaer, 2 fatquaters, 5 små ruller bånd med ca. 1meter på hver og 1 stor med ca. 3 meter på og to store poser knapper.
På guf-fronten blev det til småbitte poser M&M og andet individuelt pakket mini-slik (det er til Philips fødselsdag), 3 plader chokolade, lilla kage-krymmel og så endelig 3 neglelack (ved godt det ikke er guf, men farverne er i alt fald lækre...).

Lidt gaver er også blevet købt. Hunde-bandanaer (det er da for sjovt, kunne ikke lade være) til min mors to kræ, Duplo-kager til Olivia, endnu en Perry-t-shirt til Philip (og en til hans fætter i fødselsdagsgave...har også købt noget andet til ham herovre, men det holder jeg lige hemmeligt lidt endnu) og en angry bird slangebøsse til Philip - ved bare at han bliver helt vild med den og kommer til at bygge sine egne IRL Angry Bird baner!


1 kommentar:

  1. Er vild med de store knapper, det er jo sådan nogle man altid mangler:)

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...