17. jan. 2012

Frugtposer

Da Olivia startede i vuggestue fik hun udleveret en råhvid frugtpose, med beskeden om at hun skulle dekorere den sammen med sine forældre, så hun selv ville kunne finde den i køleskabet....det virker måske nok med lidt større børn, men hun var altså kun 11 måneder.... Nu er der gået næsten 2 måneder - og jeg har endelig fået taget mig sammen til at gøre noget ved det. Den råhvide kommer retur til vuggestuen, så kan de udlevere den til et andet barn. Istedet har jeg lavet de her 3 til Olivia:
Jeg har lavet 3 fordi, så er der en sansynelighed for at der altid er en der er ren....
Det var et rigtigt hygge projekt. 6 skønne stofrester, lidt lagenlærred, bogstav-søm på maskinen, lilla snor og snørreringe.... Dem tror jeg sagtens hun vil kunne genkende i et køleskab når hun bliver så stor at det er aktuelt - tror I ikke?

2 kommentarer:

  1. Hvor er de fine! Bliver helt misundelig for de har ingen frugtposer i Ankers vuggestue, er det fordi I selv skal have frugt med til dem?

    SvarSlet
  2. Ja! Børnne skal have formiddagsmad, frokost og frugt med = 3 madpakker hver dag pr. barn.... ret belastende når man har en lille pige som slet ikke har forstået at brød er mad...

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...