1. nov. 2011

Jule-give-away

Det er jo den første november i dag! Så er der kun 1 måned til jeg må pynte op...jubiiii! Det fejrer jeg ved at skyde en jule-give-away i gang. Den trækkes d. 24. november (selvfølgelig for at fejre at der så kun er 1 måned til juleaften).

Du kan simpelthen vinde EN PAKKEKALENDER fuld af mit hjemmelavede julepynt. Der er altså juleting i ALLE pakkerne - i nogle én enkelt ting og i andre et par stykker. Der er IKKE en rød tråd i pynten. Det er alt det jeg syntes var sjovt at lave i år. Noget er helt enkelt (måske ligefremt banalt), noget er børnevenligt (og er måske bedst på børnenes eget juletræ), noget er spinkelt og fint og andet har taget LANG TID at lave. Jeg har brugt naturmaterialer, papir, plastik, perler, lim, ståltråd, symaskinen, karton, stof og mange andre materialer. Det hele er pakket i en julerød hjemmesyet brødkurv.
Samtlige dage i december kommer der blogindlæg med pynten, så kan alle de der ikke har vundet selv blive inspireret til at lave det, de forhåbentligt synes er skønt, flot eller fjollet julepynt. Blogindlægene vil selvfølgelig passe til indholdet af pakkerne til de enkelte datoer.

Du deltager ved at være/blive fast læser af denne blog og smide en kommentar herunder om at du gerne vil vinde pakkekalenderen inden d. 24. november 2011 kl. 18.00.

10 kommentarer:

 1. det ville være skønt at vinde en så fin julekalender:)

  SvarSlet
 2. Den pakkekalender kunne jeg godt tænke mig at vinde - sikke en fornøjelse det vil være at få noget af dit fine julepynt hver dag i december.

  SvarSlet
 3. Det ser godt nok spændende ud! Er lige faldet over din blog, og hvor er bare dygtig! Så kreativ!! Glæder mig til at følge med!

  SvarSlet
 4. Fed, fed give away, jeg er helt sikkert med!

  SvarSlet
 5. Jeg er da helt sikkert med her! Fed idé og kan sagtens bruge julepynt da jeg ikke rigtig har noget og skal jo pynte træet når jeg skal jule om mine to små dejlige børn, det jeg har er købt og det kunne da være hyggeligt med noget hjemmelavet og har desværre ikke tid til det selv og de to er for små til at hjælpe :-)

  SvarSlet
 6. Fed ide med en krea-kalendergave-pakke - jeg vil ihvertfald gerne deltage ;-). Og så er det da bare lige de allersejeste halloween bukser, du har syet til Philip :respekt:.

  SvarSlet
 7. Er du da færdig, hvor lyder det bare fornemt! Har opgivet at få pakkekalender - selv om jeg lavede en til yndlingsmanden sidste år, er der ikke mange chancer for, at han kvitterer med en til mig i år... Så at vinde sådan en her hos dig, ville være helt genialt :-)

  SvarSlet
 8. Jeg vil rigtig gerne deltage. Du laver de lækreste ting, og sådan en pakkekalender kunne da være super hyggelig her i den mørke, kolde tid!

  SvarSlet
 9. Sikke en fin gave! Den vil jeg meget gerne vinde :) Har først lige opdaget din blog, og sikke mange fantastiske ting du fremtryller :)

  SvarSlet
 10. Jeg vil riiiiigtig gerne vinde den pakkekalender... nu har jeg siddet og pakket 76 gaver ind til pakkekalender/advents kalender til børnene og manden og ja ikke en af dem er til mig :(

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...