14. apr. 2021

UPS....nu med glasværksted

Jeg kom i påsken til at købe et lille glasværksted.... UPS... Men altså på den anden side... Jeg har i ÅREVIS kigget efter en glasovn i en fornuftig størrelse (læs: STOR) og til en pris hvor jeg kunne være med - planen er jo ikke at jeg skal åbne et glasværksted men "bare" at jeg skal lege og have endnu et materiale til at give min hjerne kreativt afløb.... Så satte Rikke i Borup (det er jo KUN 1 times kørsel væk...) sit værksted til salg...og nååår ja, UPS jeg købte det! Det er en STOR og GAMMEL italiensk glasovn.

Nu er det hele næsten stillet helt op og ovnen har kørt 2 gange med forskellige forsøg - skal jo lige lære den at kende.

Ovnen har fået en hylde under til alle formene, er blevet efterspændt så den står stabilt og har fået permanente hjul under så den rent faktisk kan flyttes (vejer 330 kg...). Styreboksen er flyttet op på væggen så man bedre kan komme til den.

En gammel reol der stod i huset da vi flyttede ind for 3 år siden (og som har været på vej på genbrugspladsen flere gange) er nu blevet lagerreol for glasmaling, glasflasker, frit (det er glas-krymmel og glas-pulver), glas stumer og andet dims. Den er også blevet forstærket, skruet godt og grundigt sammen og fastgjort så den ikke vælter...

En rumdeler der kom med værkstedet er blevet til en rigtig rumdeler med plads til alt vores træ og træplader på den anden side og pakket med glasværksteds-udstyr. Den er BOLTET fast i væggen så den ikke vælter :-)

En høj bakke-reol som også kom med værkstedet er blevet afstivet, har fået sat flere hylder i og er sat fast i væggen.

Det vi nu mangler er:

- At skifte vores to foldeborde ud med et kæmpe arbejdsbord på hæve-sænke stel

- At IKEA igen åbner på en fornuftig måde, så vi kan hente et køkken underskab og et køkken vægskab der skal sidde på væggen der hvor brandslukkeren ligenu står. Der skal en lille bordplade på (den står i pladelageret) og skal rumme sliberen og måske en glassav når jeg finder sådan en. Skabene skal indrettes med opbevaring til glasplader.

Alt i alt - et lille kompakt ego glasværksted og jeg er sååååå glad :-)4 kommentarer:

  1. Sikke et godt køb og det er sikkert meget spændende at være kreativ med :-)
    Tillykke og glæder mig til at se, hvad du får lavet, når du har lært den bedre at kende :-)

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...