28. maj 2020

Sommer med sommer på kjolen

Det her stof...altså jeg købte det til mig selv, men så voksede jeg alligevel på en måde fra det...så det har ligget i skabet i et par år.
Nu er der kun en stump tilbage, resten er brugt til denne kjole til Olivia. Størrelse 140. MEGET FIN kjole hvis man spørger Olivia.
Det er igen Jubel-kjolen fra en af de norske sybøger. Men uden den dobbelte/foerede overdel og rib-kanter istedet for i ærmer og hals.

3 kommentarer:

 1. Hej - jeg er ny på bloggen her og ret ny udi syning, men nu vil jeg gerne sy mig en sommerkjole - helt enkel, A-facon, uden ærmer. Det skulle ikke være uoverkommeligt, men når jeg søger på mønstre, er det en jungle. Du refererer her til nogle norske sybøger. Er det noget, du kan anbefale? Eller er der andre råd at følge, så jeg ikke får købt mig fattig i mønstre, som så ikke lige var det rigtige alligevel. Venlig hilsen Bibi

  SvarSlet
 2. Altså hvis det er til voksne - så ville jeg ikke købe de norske bøger. De er bedst til børn. For begyndere syntes jeg Onions og Minikreas mønstre er bedst.

  Feks : https://www.minikrea.dk/en/product/70044-raglan-knit-dress-paper-pattern/

  Eller:
  https://www.onion.dk/2035-snitmoenster-kjole-til-strikstof/

  God fornøjelse

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke fået sagt tak for din inspiration med links. Det var netop hvad jeg havde brug for for at komme lidt videre.
   Mange tak!

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...