24. aug. 2019

Hunde-justeringer

Tjaaa, hvad skal jeg sige? Sådan en hvalp finder på ALT.

I Baljebo kunne vi pludselig ikke finde ham - ret atypisk for hunden der bevæger sig max 2 meter væk fra sin familie.... Men han var heller ikke ret langt væk - han var kravlet IND UNDER terrassen og havde fundet sig en lækker halvrådden solsort med maddiker i til at tygge i... Så kom der et brædt på hele vejen rundt, så han ikke finder mere under terrassen.

Han er MEGET glad for sko og tygger gladeligt i dem - så de skal udenfor rækkevidde. I baljebo blev det til at alle sko fik ny plads på stigen op til hemsen. Derhjemme har skoene allerede et skab - men nu bliver de rent faktisk stillet ind i skabet og ikke bare smidt på gulvet :-)

Selvom han indtil videre ikke bevæger sig så langt væk fra os, så var det rart at få hegnet begge haver ind. Derhjemme var det ikke mere end ca 5 meter der manglede men i Baljbo var det mere end 100 meter....Vi har sat en låge i ind til vores hyggelige nabo som har lidt problemer med benene og derfor heller vil gå den direkte vej end at gå rundt om. Håber Gimli er sød når de mødes og ikke hopper alt for meget op....


1 kommentar:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...