20. feb. 2017

Dåbskjole

For et par uger siden blev jeg udfordret sådan for alvor. En god kollega spurgte om jeg kunne sy en dåbskjole...og tjaaa...hvorfor ikke? Så kom det frem at stoffet skulle være konens brudekjole....av...at klippe i en brudekjole...
Men ok, så gør vi da det!
Kollegaen, konen og dåbsbarnet kom på besøg en fredag aften i Baljebo og lørdag ved frokost tid havde vi skamferet en brudekjole og syet en dåbskjole.
Jeg tvang Louise til selv at klippe første klip i sin kjolen....sådan lidt symbolsk. Knapperne i ryggen saksede vi fra hendes konfirmations kjole. På den måde er der intet brugt som Louise ikke har haft på. Det er lidt hyggeligt.
Louise skulle lige prøve kjolen en sidste gang for at sige farvel til den - og Olivia var helt væk. Nøj hun syntes den var smuk. Og hun fløj ind på værelset for at tage sin egen udklædnings-brudekjole på - den er købt meget billigt i Føtex, men hun synes den er smuuuuk.
Louises kjole havde de yderste lag i en tynd fin blød tyl og et mellem lag i en tyk fed satin. Lækre materialer.
Mønsteret til dåbskjole er fra et ældre OttobreDesign, men vi modificerede det til at passe til det Louise ønskede. En ikke for feminin kjole med lange enkle ærmer. Den er syet helt i satinen og har fået et lag tyl på skørtet. Tyllen er endel længere end satinen og kjolen dermed let og luftig i bunden.
Synes faktisk det er lykkedes super godt og glæder mig til at se biller af A*******i kjolen. Han bliver sååååå fin!
Enkel, unisex dåbskjole med fræk "kasket" til :-)
3 kommentarer:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...