29. okt. 2016

WOW-Park

Det sidste jeg vil vise fra vores efterårstur til det Vestjyske, er noget som var en overraskelse for os. WOW-park. 
Vi er rimeligt vel-bevandrede i klatreparker - wow-park er bare ikke en klatrepark - det er en LEGE-park. Et sted hvor man leger SAMMEN med sine børn. Det er udendørs i lækker skov med smukke træer, frisk luft og en befriende mangel på plastik! Det er en park hvor man skal være opmærksom og have øjnene med sig - så opdager man hele tiden nye ting man kan lege med.

Vi var der i regnvejr, men det var helt ok - det regner ikke så meget i en skov. Vi legede rundt oppe i træer, under jorden i en troldehule, i en kæmpe labyrint og på en gigantisk forhindringsbane (aka tarzan-bane aka jorden-er-giftig-bane).
Vi kørte på svævebaner, gik på line og gyngede på de vildeste gynger. Noget af det sjoveste var nogle store net som var spændt ud mellem træerne - vi væltede rundt og var flade af grin.
Man kan bage pandekager over bål, riste pølser og popkorn - eller have madpakke med.
Det er vildt hyggeligt. Vi brugte 4½ time + 20 minutter på vej ud til bilen med at sige farvel til gederne.....

De to brødre som driver stedet har en fed vision om at involvere lokal-samfundene og det virker. De bygger også de fedeste borde og bænke af træ fra deres skov og man kan leje smukke lokaler til møder, brylluper, konfirmationer osv. Hvis vi boede tættere på skulle vi klart holde sommerfest for alle fætre og kusiner der. Vi er ret begejstrede og wow-park fortjerner er blive mere kendt.
Vi havde en virkelig god dag! Sammen!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...