25. okt. 2015

Halloween overnatning i shelteren

Vi har været i Baljebo. Shelteren er bygget færdig! Vi skar græskar (ved hjælp af en boremaskine - det var sjovt!) og brugte dem som natlamper. Det var dejligt med en tur i den varme balje før vi gik i seng i shelteren. Luksus. Især fordi det faktisk blæste en del og derfor ikke var så varmt selvom temperaturen ikke kom under 8 grader.
Jeg har lovet at skrive lidt mere om shelteren. Den er købt hos shelterbyg og er det de kalder et "byggeset". Et byggeset betyder at træet bliver leveret i rå længder og at man selv skal bygge shelteren ud fra de med-leverede arbejdstegninger. Det er et ret stort arbejde og har taget næsten 2 fulde weekender, med venners hjælp den første. Især tagpappet tog lang tid. Vi har valgt tagpap fremfor græstag fordi vi synes det passer godt til Baljebo.
Vil man lidt lettere over en shelter, så kan man vælge det de kalder et samle-set. Sådan 2 sheltere står der ved den spejdergård hvor vi er spejdere. Det tager en håndfuld fædre en formiddag at samle sådan en.
Vi valgte byggesættet fordi det var den model vi ville have - den vi syntes var pænest Men man sover også godt i samle-settet som står ved spejdergården.
Glæder os til mange flere nætter med frisk luft i næserne.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...