4. feb. 2015

Cykelgal buff

Min kollega Jesper bliver 50 år i dag! Tillykke!
Det er blevet til den absolut hurtigste gave man overhovedet kan sy - en buff. Klippe, sy 1 syning på overlockeren og 1 stræk syning på symaskinen. That's it!
Jeg tror han bliver glad for stoffet passer på hans alt overskyggende hobby - cykling (han træner også et ungdoms hold) og han kører meget ofte med en buff om halsen.

8 kommentarer:

 1. Måske man skulle prøve sig med en - Hvad er målene på denne vidunderlige buff ? Laver du dem mindre til børn?
  Tak for skøn læsning 👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået SÅ MANGE spørgsmål på Buffer, så arbejder på et indlæg....skal lige have Philip hjem fra vinterferie så kommer det!

   Slet
 2. Det måtte jeg simpelthen Google - har aldrig hørt om en buff, men det er da vildt smart.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 3. Det er alligevel sjovt for jeg har danset lidt rundt om den stores halsedisse ( vidste heller ik det hed en buff) og gået med tanken om at afprøve det. Nu kan jeg jo se at det er skide nemt.... Elsker personlige gaver blev han glad? Stine

  SvarSlet
 4. Ehj, selvfølgelig kan man sy én selv! Jeg har ellers købt en (kedelig) én af slagsen. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, hvor du har fået fat i det stof? Er i familie med et par mountain-bikere, så det ville være så fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ringede til stofbutikken i videbæk (tror den hedder stof og sy på facebook) og fik dem til at sende det til mig. Det er halv-dyrt med en god meterpris pga digi-print + porto og forsendelse men det var det hele værd!

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...