5. maj 2013

Leg med maling II

Her er så de farver jeg har leget med i dag:
Det er altså SJOVT! Et par af Philips venner fra vejen kom forbi på cykel - stoppede og GLOEDE! De synes jeg er top mærkelig, men Philip er helt med og har allerede udvalg sig et par dyr som han vil have.
Nu er jeg desværre løbet tør for glas - jeg har "kun" lavet 35 låg, så det er jo lidt ærgeligt "allerede" at løbe tør :-) Jeg er slet slet slet ikke færdig med at lege med det her....

6 kommentarer:

 1. kommer du forbi Århus, så har jeg et par kasser med glas og låg som jeg går at gemmer på. ( hvis en gang man skulle mangle)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tjaaaa.... skal sådan set til Beder d. 25 eller 26.... SÅ pas på, pludselig tager jeg dig på ordet.

   Slet
 2. Det er bare sådan en sjov og fin idé med dyrene på glassene. Jeg har bare aldrig held med at finde dem billigt i genbrugen og jeg er for nærig til at give fuld pris for dem.

  Hilsner Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg rodede i kasser på de to lokale loppemakeder - og fandt 40 dyr for 30 kr....

   Slet
 3. Hold nu op - du masseproducerer jo;-) Har du en plan for hvad de skal bruges til? Jeg er vild med dem og har selv lidt, men skal helt sikkert lave flere. Jeg har købt små (ret små) plastikdyr i SG i sidste uge og de var helt sikkert billige.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. EJ, jeg var da også SG uden at finde dyr! ØV! De fleste er til gavekassen, men nogle skal gives væk i fødselsdagsgaver, krealegsgaver og værtindegaver her de næste par måneder.

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...