19. aug. 2012

Vådserviet etui

Jeg så en god ide her. MEN valgte ikke at følge TUTen og istedet bare lave en simpel version selv. Min har også lynlås på bagsiden og et genbrugslåg på toppen, men enderne har jeg forsimplet:
Det er en rest tekstilvoksdug fra stof2000, en lynlås, et låg fra en tom pakke vådservietter og lidt kontaktlim.... Let men en del kønnere end bare plastik pakken. Så nu kan vi godt tage på tur igen.

10 kommentarer:

 1. Ej hvor er den fed! Skide god ide. Den må jeg nok kopiere. Det ser noget pænere ud, end de der kedelige pakker! Genialt!!!

  SvarSlet
 2. SÅ smart! Den kommer straks på listen over ting, jeg skal have lavet. Køber nemlig nogle gange de dyre vådserviette bare pga. den smarte lukning, men det er da slut nu :)

  SvarSlet
 3. Synes også at det er ret smart lavet :) og ikke så tosset, hvis man har den stående ved pulsehynden :) tror jeg må i gang med sådan en :)

  SvarSlet
 4. Men hvor lang skal den lynlås cirka være?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den skal bare passe i bredden til etuiet. Hvis du måler fra midten af den ene ende på pakken til midten af den anden ende, så passer det.

   Slet
 5. Okay.. mange tak.. det vil jeg prøve :)

  SvarSlet
 6. Har du mon et fif, så jeg kan få limningen til at lykkes ? ��
  Har købt kontaktlim, bruger samme lukning som du har her, og sort tekstilstofdug men skidtet holder ikke ��
  Har også forsøgt med sekundlim uden held.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sleb både låg og stof med sandpapir og limede med kontakt lim. Det holdt i flere år. Da låget så faldt af sleb og limede jeg igen.

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...