12. okt. 2011

Blåbærmuffins

Der var et tillæg med et af mine blade. Tillægget hed Bageliv og var en lille bagebog med opskrifter som ifølge forordet var "de mest populære brød og kager" som havde været bragt i bladet...
Opskriften på blåbærmuffins måtte prøves!

Super hurtige at lave (havde god tid selvom Olivias middags lur var meget kort).
Ifølge opskriften skulle der blive 16 - vi fik kun 12 ud af portionen, i standard-supermakeds-indkøbte-muffinform-størrelse. Der stod friske blåbær, men vi brugte frosne. Ellers ingen ændringer! MEN 1/4 dl sukker....det er altså fedtet! De er SLET IKKE søde nok. Næste gang (for der bliver en næste gang!) skal der dobbelt eller tre gange så meget sukker i!

Og så lige et lille suk over muffinsforme....De kan være sååååå fine, men man ved virkelig ikke hvad man har fået fat i før de er testet. Se nu bare den her fra Tiger i en smuk orange farve:
Den giver ikke meget muffinform, vel? Tærteform måske.... og formene er så brede i bunden at de ikke kan mokkes ned i de silkoneforme jeg normalt bruger som støtte for papirformene. Sørme godt at jeg har 200 stk. liggende af dem....på den anden side - der er VIRKELIG plads til topping på sådan en sag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...