... og landede på min ostemad:
Nykogt marmelade af 2 kg nektariner (som jeg fik billigt i min lokale Rema eftersom de var blevet lidt trætte at se på...), en lille sjat vand, en vanillestang (som kogte med men blev taget op før marmeladen fik en tur med stavblenderen), 700 g sukker og en lille smule gul melatin.
Det er virkeligt, virkeligt godt! Og løfter min helt banale ostemad til en lækker lækker oplevelse.
Ihh det ser lækkert ud. Det må prøves. Min søn elsker marmelade, men tåler ikke det færdigkøbte. Så det skal være hjemmelavet og det smager nu også bare bedre. Jeg er dog nybegynder i syltekunsten - har du en ide om hvor meget melatin du brugte??
SvarSletYep! lige præcist så meget som der står bag på posen at man skal....
SvarSletSer lækkert ud.. men hvis du synes at osten er kedelig skulle du prøve at skifte den ud med en god mellemlageret :D
SvarSletMen hold da fast hvor det pynter med sådan en klat solskin :)
Chalotte, du har helt ret!
SvarSletSpiser normalt mellemlageret - på hjemmebagt grovbrød, men lige den dag var der kun "den runde røde" (som Olivia spiser i stænger i madpakken) og købeboller i køleskabet....