5. aug. 2011

Sættekasse

Der er så mange som laver fine sættekasser med smukt papir som bagbeklædning, men enten synes jeg de er for tøsede eller for dyre. Så kunne jeg jo bare lave min egen...men helt ærligt, så rækker min tålmodighed bare ikke til de små lapper papir som skal passe i alle de små rum...MEN...så spottede jeg en ide til en alternativ sættekasse i et gammelt Bobedre - ændrede lidt i designet - tegnede den i 3D (i Inventor som er et moddeleringsprogram som jeg brugte på arbejdet og som jeg håber at jeg kommer til at bruge igen når jeg finder et nyt arbejde for det er virkelig en fornøjelse at arbejde med) og lavede arbejdstegninger til svigerfar... og bingo her er resultatet... Årsagen til at jeg ikke byggede den selv var at jeg var gravid med Olivia og derfor ikke måtte male samt at vi ikke lå inde med det rigtige værktøj = de STORE kop-bor.

Hvis du vil bygge sådan en sættekasse selv, så skal du bruge 3 plader. 2 tykke af MDF limes sammen og hullerne bores ud, slipes og males. Den sidste plade kan være ganske tynd - det er nemlig bagbeklædningen. Den skal bare males i den farve som hullerne skal have og sømmes fast på den tykke plade fra bagsiden. Enkelt ikke sandt?

2 kommentarer:

  1. Nøj hvor er den fed!
    KH Micha

    SvarSlet
  2. Den her sættekasse er noget nær den FEDESTE jeg nogensinde har set! Er fuldstændig vild med den! Når vi engang får et større hus vil jeg have lavet sådan en her :) Og måske med billeder i nogle af hullerne <3

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...