17. aug. 2011

Mere om første skoledag

Glæder man sig til at komme i skole når man har sååååå ondt i maven om morgenen når man bliver vækket, at man brækker sig? Det er ikke en anbefalelsesværdig oplevelse når man sover i en høj seng... Philip nåede at stikke hovedet ud over kanten og ramte dermed samtlige trin på stigen op til sengen OG reolen med Lego der står nedenunder.... behøver jeg at beskrive det yderligere, eller har billedet forlængst dannet sig på DIN nethinde? Lad mig bare sige at der er blevet gjort rent på hans værelse i dag OG vasket Lego....

Efter lidt over 1 time i skole fik han fri og fik valget mellem at komme med hjem eller at blive i SFO'en og lege med vennerne - normalt ville vennerne vinde, men i dag ville han med hjem.

3 timer senere lå han stadig på sofaen - han havde det ikke dårligt, var bare TRÆT.
Jeg fik lokket ham af sofaen ved at tilbyde at vi bagte kage...

Eftersom det ikke var planlagt blev den derefter... Det er en alm. chokoladekage, flækket og fyldt med chokolademousse som den også er smurt med. ALT pynten er Philips værk. 45 minutter brugte han på krymmel og MMF (havde lidt rester i køleskabet) før han bekendtgjorde at den var færdig. Så sådan ser en første-skoledags-kage altså ud....

Resten af eftermiddagen gik med at lave "lektier". I næsten 1 time sad han frivilligt stille på en stol og farvede en opgave....Store dreng!

3 kommentarer:

 1. Sikken en begivenhedsrig dag! Men skønt, at der var mulighed for at komme med mor hjem og få noget kage-kvalitetstid :-) Tillykke med ham.

  SvarSlet
 2. Sikke en start på dagen - men lyder til at den har været skøn og sikke en fin bagstav-skole-kage :-)

  SvarSlet
 3. @ Dorte: I dag gik det heldigvis allerede meget bedre med at komme op og afsted - tror faktisk at det er hårdest for os forældre (b-mennesker).

  @ FrkTurkis: Han hyggede sig i hvert fald med at lave kage, så er det jo ligemeget at den ikke er en skønhed - og den smager fint!

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...