20. feb. 2013

Stof indkøb

For at fejre den store anstrengelse i januar, hvor jeg KUN måtte bruge fra lageret....har jeg købt stof - og ja, så er jeg ligevidt. Skabet kan igen ikke lukkes. MEN nyt stof er som nyt brændstof for den kreative process og ganske enkelt NØDVENDIGT.....Det stof her er købt i Tyskland. Shoppen tager ikke dankort, men det virker fint at betale hos dem med en bankoverførsel. Jeg har selv handlet med dem 4 gange nu og er aldrig blevet skuffet - hverken over selve handlen eller stoffets kvalitet! Det er ikke specielt billigt men kvaliteten.... uha den er lækker. Jeg har købt mest jersey, men også lidt frotte, denim, vævet bomuld og flonnel.
Først jersey og interlock tiltænkt tøj til Philip:
 Så jersey, interlock og frotte (den ene med firkløvere) tiltænkt tøj til Olivia:
Og sidst men slet ikke mindst blandet bomuld til detaljer (orange, rød, sort, lilla), stonewashed-stjerne-denim til bukser til Philip, lyserød-hunde-flonnel til nattøj til Olivia, frø-flonnel til nattøj til Philip og endelig en babyfløjl med farvede cirkler (der er kun 40 cm) til et projekt der tumler i mit hoved og som ikke rigtigt vil ud....men som jeg samler stof sammen til en dag at kunne realisere.

12 kommentarer:

 1. Hold da op en masse lækkert stof :)

  SvarSlet
 2. Sikke mange skønne farver og mønstre. Jeg glæder mig til at se hvad det bliver til :-)
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal snart igang med bunken for Philip mangler undertrøjer....

   Slet
 3. Du stopper aldrig søde, tænker tit du skulle komme og være kreativ med Adam, han ville elske dig og alle dine ideer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke hvordan man stopper.... Og jeg ved da at Adams mor selv er riiiiiimeligt kreativ - savler stadig over Angry Birds kagerne!

   Slet
 4. Lækkert lækkert lækkert - heldige dig og heldige unger. Jeg er blevet inspireret af dig, og det faktum at jeg er på SU, at jeg skal bruge af lagret den næste måned. ( så må hellere få fyldt virkelig godt på på lagret i næste uge )

  SvarSlet
  Svar
  1. HAHAHA - ja det skulle jeg have tænkt på. KØBE før bruge fra lageret....men ok, jeg købte jo efter, så måske det går lige op?

   Slet
 5. Skønt skønt indkøb!! Wow jeg er lidt misundelig. Hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har overhovedet ikke noget at være misundelig over - jeg HAR set dine indkøb i Videbæk (hvor jeg jo ikke sådan lige kan komme hen).

   Slet
 6. Lækre stoffer. Må jeg spørge hvad du gav i porto?
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må selvfølgelig gerne spørge....men jeg kan ikke svare. Kan ikke huske det og har smidt fakturaen ud. Portoen er dog MINDRE end det gebyr man betaler til banken for at lave den internationale bankoverførsel....

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...