22. feb. 2013

Ny bil

Vi har længe - alt for længe haft en gammel suttet Escord....Det har vi ikke længere! Juuuuhuuuu! Vores opsparing var endelig stor nok til at vi havde råd til at udskifte den - og nu har vi en NÆSTEN ny Toyota Verso:
Vores Escord var næsten 16 år gammel og grundigt brugt - vi er jo spejdere og har det med at proppe vores biler med grej og så ellers køre ud over en pløjemark eller ned i en grusgrav og lignede. Robin var lidt i tvivl om Versoen var STOR NOK - og var lidt mere til en Ford S-Max, men sådan en ville koste os 100 tusinde kr mere end Versoen og da vi var ude for at prøve køre en S-max, så var det ikke en for 100 tusinde kr mere overbevisende oplevelse. Derfor blev den mørkeblå japanske sag vores.
- og så er den sorte Yaris ved siden af forresten min... Altså Versoen er vores, men Yarisen er MIN - og Olivia kalder begge biler for "Mors bil"....

4 kommentarer:

 1. Tillykke med bilen - ønsker mig en bil.

  Mine forældre har også er Verso og vi alle rigtig glade for den :) - Vi har heldigvis mulighed for at låne den ofte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da lækkert at I har en låne-bil. Det lyder også billigere...hihi... Vi er simpelthen piv-glade for den. Den er ikke stress-testet endnu, men det bliver den til årets APO-løb lige om lidt.

   Slet
 2. Stort tillykke med jeres nye bil. som kræmmer er det store biler vi har her i huset, selv kone bilen er en skoda fabia af de stor, men store biler mere "lort" kan man komme ind i dem. Smil ha en dejlig dag klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Man er da nødt til at have mindst 1 stor bil...er man ikke? Fifs til gode kræmmermarkeder på sjælland er velkomne!

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...