27. feb. 2013

Dør pynt

Vi trængte til noget nyt pynt til skruen ved siden af hoveddøren. Stjernen fra sidste år var blevet hængt op igen denne jul, men NU SKULLE DEN NED! Det blev til et hurtigt hjerte i perler fra IKEA:
Perlerne er blot hældt ud på en bageplade med bagepapir på og formet som et hjerte. 200 grader i ovnen indtil perlerne er tilstrækkeligt smeltet - det tager FÅ minutter. Jeg lod det køle HELT af inden jeg fjernede det fra bagepapiret.....og så valgte jeg at bruge perlerne fra IKEA fordi der går rigtigt mange til og jeg er for nærrig til at bruge så mange originale HAMA på det.....men kunne godt finde på at lave et i den HAMA blanding med lysegul/lysegrøn/lyselilla/pink perler næste gang.

8 kommentarer:

 1. haps... den ide kommer jeg vidst til at snuppe :o) den er da rigtig fin..

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud...også med IKEA-perler.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja perlerne blev købt til jul - der går nemlig også mange til at hælde i kage-udstiks-forme og smelte på samme måde i ovnen.....

   Slet
 3. Hvor er det fint :) Jeg anede ikke at man kunne købe perler i IKEA - det må jeg lige kigge efter næste gang jeg kommer derud, det er da helt perfekt til den slags "fråds-projekter" :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig ja - IKEAS perler er ikke HEEEELT så gode i længde tolerencen = de er ikke altid helt lige lange og derfor lidt svære at stryge, men til det her projekt er de jo helt fine.

   Slet
 4. Det ser piv-godt ud. Det er nok en ide jeg bliver nødt til at låne:0)

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...