15. feb. 2013

JOY RIDE

Så blev kjolen fra det seneste sneek peek færdig - mønsteret er et af dem jeg gravede frem under "planlægningen":
Det er en kittelkjole efter et mønster fra Symagasinet. Stoffet er en virkelig skøn mørkelilla stræk-denim fra Stofsalg. Så har jeg tilsat PINK tittekanter, knapper og stoftryk (stencil fra Stofogstil).
Den er FED den kjole - men det er jeg desværre også....så jeg kan F***** ikke passe den! Måske er det lige det spark jeg har brug for til at tage mig sammen og smide de overskydende kilo....

6 kommentarer:

 1. Lækker kjole med mange detaljer - flot! Du har før nævnt Stofsalg - hvordan er butikkens priser og udvalg? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Stofsalg har virkelig meget stof. Det er ikke specielt billigt, men de har ofte det man ikke kan finde andre steder. Jeg har nogle favorit metervarer som jeg ikke har fundet andre steder - f.eks. denne stræk denim i forskellige farver.

   Slet
 2. Den er SÅ skøn den kjole!! Jeg har også taget tilløb et par gange, men tør ikke rigtig. Du har godt nok pimpet den på den fede måde. Hvor er du sej!
  Er den svær at sy?
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er egentlig kun én ting som er svær på den og det er stolpen - men den har jeg så bare udeladt ;-)

   Slet
 3. Den er godt nok flot! Hvordan har du lavet dit stoftryk? Har du lidt detaljer om det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det er faktisk slet ikke svært. Stencil og maling er fra Stofogstil. Man sætter stencilen fast på stoffet (den er selvklæbende), lægger en stribe maling øverst og trækker malingen ned over stencilen med den medfølgende skraper....finito. Det som er svært er at gøre det i én let bevægelse så der bliver mast den rigtigt mængde maling igennem - hverken for meget eller for lidt. GO for it!

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...