400 g fintrevne gullerødder
3 æg
150 g sukker (brugte 50 g farin og 100g rørsukker, men det kan man jo blande som man vil)
2 spsk. kanel
3 tsk. bagepulver
2 spsk. vanillesukker
½ tsk. salt
200 g mel
Pisk sukker og æg luftigt og rør gullerødderne i.
Bland mel, salt, vanille, bagepulver og kanel.
Vend forsigtigt melblandingen i æggeblandingen.
Bag ved 180 grader i ca. 45 minutter.
Lad den køle af og pynt med glasur (denne er lavet af 1/4 pakke Philidelphia light - et af de eneste light-produkter der rent faktisk er værd at spise, 1 spsk. citronsaft og flormelis til konsistensen er tyk og lækker) og sukkerstads (her blomster af royal icing med henholdsvis æble og brombærsmag).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Fortæl mig gerne hvad du synes...