1. nov. 2014

DIY Spejder-sandwich

Spejder sandwich! Bålmad! Super godt som enten morgenmad eller frokost eller nogengange endda aftensmad. Brød, æg, bacon - whats not to like?
Du skal bruge:
Staniol
Grill eller glødebål
Sandwich brød (små, store, hvide eller grove - du bestemmer)
Æg
Bacon
Peber

Tag et stykke staniol af rullen. Placer 3 skiver bacon og en skive brød på:
Tag endnu en skive brød og lav hul i midten - det er vigtigt ikke at ødelægge kanten. Læg den udhulede skive brød ovenpå den første skive:
 Slå et æg ud i hullet og put lidt pebber på:
 Læg en 3. skive brød på og vip baconen op:
 Pak staniolen rundt om - pas på med at holde sandwichen stille så ægget ikke flyder ud:
 Læg pakkerne på grillen eller i glødebålet. HOLD ØJE MED DEM. Grænsen mellem stegt bacon og sort brød er rimelig hårfin - kig til dem efter et par minutter. Pak ud og spis!
Forslag til varianter:
Hvis det er de store skiver brød er der også plads til en skefuld baked beans i den hullede skive sammen med ægget.
Prøv med kun to skiver brød og leverpostej i stedet for æg og den hullede skive.


2 kommentarer:

  1. Skal HELT klart prøves - har ikke set det med bacon før!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan så slet ikke forestille mig den UDEN bacon.....

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...