Spejder sandwich! Bålmad! Super godt som enten morgenmad eller frokost eller nogengange endda aftensmad. Brød, æg, bacon - whats not to like?
Du skal bruge:
Staniol
Grill eller glødebål
Sandwich brød (små, store, hvide eller grove - du bestemmer)
Æg
Bacon
Peber
Tag et stykke staniol af rullen. Placer 3 skiver bacon og en skive brød på:
Tag endnu en skive brød og lav hul i midten - det er vigtigt ikke at ødelægge kanten. Læg den udhulede skive brød ovenpå den første skive:
Slå et æg ud i hullet og put lidt pebber på:
Læg en 3. skive brød på og vip baconen op:
Pak staniolen rundt om - pas på med at holde sandwichen stille så ægget ikke flyder ud:
Læg pakkerne på grillen eller i glødebålet. HOLD ØJE MED DEM. Grænsen mellem stegt bacon og sort brød er rimelig hårfin - kig til dem efter et par minutter. Pak ud og spis!
Forslag til varianter:
Hvis det er de store skiver brød er der også plads til en skefuld baked beans i den hullede skive sammen med ægget.
Prøv med kun to skiver brød og leverpostej i stedet for æg og den hullede skive.
Skal HELT klart prøves - har ikke set det med bacon før!
SvarSletJeg kan så slet ikke forestille mig den UDEN bacon.....
Slet