6. dec. 2013

Blåt patchwork tæppe

Min mor har en blå stue - altså ikke fordi hun bor på et kæmpe slot og har stuer i alle regnbuens farver, men fordi hun godt kan lide blå og stuen i hendes lille hus derfor er domineret af den farve. Væggene er hvide, men sofaerne har blåt betræk, der er blå striber i gardinerne og hun samler på blåt glas som står og pynter her og der. Det var SVÆRT at finde på hvad hun skulle have i julegave, men så fik jeg lyst til at sy et tæppe til hende:

De fleste stoffer er fra Stof2000 for jeg har virkelig ikke ret meget blåt i skabet - men blyanterne, snefnuggene og sommerfulgene er gamle kendinge som har ligget en god tid på lager.
Tæppet har fået støvet blå fleece bagside og turkis kantebånd. Jeg synes det er smukt! Håber inderligt at hun bliver glad - også selvom hun selv syer MINDST ligeså godt som mig.
 Er det lidt barnligt med alle de motiv-stoffer? Nok for nogen, men jeg synes det er SKØNT. Og som I kan se så var der lige præcist nok fri gulvplads til at tæppet kunne foldes ud....

8 kommentarer:

 1. Jeg synes at det er vildt skønt - men nu elsker jeg også blåt :-) Det bliver din mor helt sikkert glad for. Skøn gave.

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Ej et lækkert tæppe.... jeg syntes det er rigtig flot:)

  SvarSlet
 3. Jeg har mange af de samme stoffer liggende klar til at blive klippet ud i firkanter til MIT hyggetæppe, så jeg synes absolut det er en dejlig gave :) kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Så vil jeg glæde mig til at se dit!!!!!

   Slet
 4. Totalt skønt! Hun kan da ikke andet end at blive vildt glad :-)))

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...