10. apr. 2016

Gran Canaria - dag 1/2

Vi var på Gran Canaria i Påskeferien. Det var dejligt. Lidt varmt uden at være for varmt. Lidt blæsende - nok til at være irreterende, men ikke nok til at forhindre os i at hoppe i poolen.
Vi er ikke de store charter-turister. Faktisk var det Olivias første tur, Philips anden tur og min tredje tur...Vi havde derfor lejet en bil. Det koster kun dobbelt op af at bestille transferbus og giver så meget mere frihed.
Vi skulle frygteligt tidligt op - kl 3 om natten - for at nå i lufthavnen, men det gjorde at vi var fremme ved hotellet kl 14 og havde eftermiddagen ved poolen til at slappe af i.
Hvis I lejer bil i Las Palmas, så prøv at overvej et alternativ til Avis....det var den eneste udlejer med kø - det tog 1 time at få bilen udleveret....
Den første hele dag hoppede vi i bilen og kørte ind på midten af øen til byerne San Mateo og Teror. Der var marked i San Mateo og vi shoppede brød, skinke, pølse, slik og frugt. I Teror var der et slags byløb med forhindringer lige den dag og en virkelig virkelig virkelig smuk kirke (ingen billeder fordi der var for mange kirkegængere til at det var passende).
Smuk køretur og sjovt at holde ind til siden et par steder. Vi piknikkede på en top og især Philip fandt meget hurtigt ind i rollen som turist.
Aftenen blev brugt i hotellets poolbar med at drikke drinks og spille Uno.

2 kommentarer:

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...