14. apr. 2014

Min kviltede jakke

Weekenden gik hurtigt - alt for hurtigt. VILD luksus at tilbringe så mange timer i godt kreativt selskab i Lines kælder. Det var mit livs 2. sykursus og hvilket et! Det kan altså anbefales! Jeg lærte SÅ MEGET nyt: Blev væsentligt bedre til at kvilte og placere kviltelinjer rigtigt, lærte en ny lidt mere lækker måde at sy løs linning på bukser, lære at vende roulaux (staves?) på en fræk måde, lærte at lave finish på synlige sømme, fik diskuteret min trang til at lægge ALLE sømme ned (også i strkstoffer..) og sikkert en hel masse mere...
Jeg havde jo taget ikke mindre end 4 forskellige stoffer med derind, fordi jeg ikke kunne bestemme mig. Det eneste der lå fast var at jeg ville have lilla foer. Men jeg endte med at klippe i den sorte med karnevalsmasker på. Og efter en ca 10-12 timers arbejde stod jeg med den her mellem hænderne:Hold da helt op! Jeg er fuldstendig vild med den! Må tilbage til Lines kælder...SNART!

5 kommentarer:

 1. Skønt når man lærer nyt under så skønne omgivelser

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Jeg har også allerede melt mig til endu et kursus - eller fredagsfix som Line kalder det...

   Slet
 2. Hold nu op hvor er den smuk!!! Vildt lækker stof

  SvarSlet
  Svar
  1. TAK! Min mor var også så vild med den at hun næsten stjal den! Måske jeg skulle sy en til hendes fødselsdag? Stoffet er fra Fjølner... De sendte det samme dag som jeg bestilte det og jeg nåede derfor lige præcist at få det med på kurset.

   Slet
 3. Det stof er bare lige dig Julie

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...