25. apr. 2014

Endnu en kviltet jakke på vej

Efter at have syet min egen kviltede jakke og Olivias kviltede jakke, stod Philip med et lidt slukøret ansigt og spurgte om han ikke også skulle have en....bombom...det havde jeg jo ikke tænkt mig. Kviltet jakke til en stor dreng på 8 år, kunne man det?
Men jeg tog ham med i stof 2000 og spurgte ham, hvordan han tænkte at hans jakke skulle se ud - og han valgte sort med hvide stjerner og grønt foer. Og så tog han ellers røven på mig...han beskrev noget stof som han vidste at jeg havde hjemme i skabet (det som også er brugt i hans tæppe og på hans mulepose) og sagde at det skulle bruges som lommer, krave og albue-lapper. Jeg ANEDE ikke at han kendte ordet albue-lapper - har aldrig syet noget med albue-lapper på.
Så lå designet fast og min opgave var så at snitte et mønster...Jeg har taget udgangspunkt i Lines mønstrer på min egen og Olivias jakker - tegnet en størrelse midt imellem. Lavet den lidt længere, lavet lommerne lidt størrer, fjernet puff på ærmerne og så håber jeg ellers at jeg har ramt rigtigt....Pænt stort arbejde hvis pasformen er helt i skoven.....
Lommerne er klar:

6 kommentarer:

 1. Sådan! Det er da en dreng, der ved, hvad han vil :) Sejt, at han har så meget styr på både stofbeholdningen og på, hvad han gerne vil have af stoffer. Det skal nok blive en flot jakke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror glæden ved hjemmesyet fastholdes når de unge inddrages i designet. Og ja den blev rigtigt flot!

   Slet
 2. Ihh - jeg glæder mig til at se det endelige resultat - og håber jakken sidder lige i skabet når den er færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Den sidder NÆSTEN lige i skabet! Det hjalp vist med dit hå

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...