2. mar. 2014

Til-mig-selv! Status!

Tak! Tak fordi I gad være med! Det har virket - jeg har fået lavet meget mere til mig selv end jeg ellers ville have lavet og det bare fordi jeg have komittet mig til "Til-mig-selv!". De sidste par (influenza-ramte) aftner har jeg surfet de tilmeldte blogs tynde for "Til-mig-selv" blogposts og her er en samlet oversigt. Hvis jeg har misset noget, så er det absolut ikke med vilje - så prik lige til mig og jeg retter op på det!
Jeg har slet ikke fået nået alt det jeg gerne ville - men det er vist et af gund-vilkårnene når man er kreativ. Ideerne står i kø og kun de heldige af ideerne bliver fremstillet. Helt konkret har jeg en kjole liggende klippet og et aftegnet mønster til en taske... Jeg fornemmer også at der er andre som havde ambitiøse planer for hvad de skulle lave til sig selv, men heller ikke nået. Så nu skal vi love hinanden at vi ikke stopper med at prioritere os selv og engang i mellem igennem hele året husker at lave noget til os selv!


Skrubbemors sysler har forkælet sig selv med:
En strikket tehætte og En Naja hue

Fru Flitting har fået lavet:
Kjole, tørklæde, lædder-look-leggins, bukser og bluse.

Fru Pieler har lavet:
Et sengetæppe, 1 rød kjole, kjole til stor mave.

By Nuggo har præsenteret:
En Klaus jakke og  1 fed nålepude

Carla og Krudtuglen har produceret:
1 "til-mig-selv"-opsamlig1 kjole med pufærmer, 1 kjole med glimmer og lynlås, haramsbukser1 kjole med raglanærmer, den lille sorte, 1 tunika-kjole, 1 kjole med prikker og pufærmer, 1 Zebra-kjole, MiniKrea til voksne, 1 syet cardigan, 1 leopard-nederdel, 1 kjole i eget design, 1 grafisk kjole, 1 gul kjole og 1 kjole med flagermus-ærmer

LaRaLiL har vist os:
Flere skridt på vej til brudekjolen: Prøvekjole, skørtet i grøn og også februar-kjolen.

Strik og slap af har fremvist:
1 KÆMPE sjal.

By Spangen har syet til sig selv:
1 sort t-shirt kjole, 1 blå og 1 grå twist nederdel.

By GJ har strikket:
Lækre strømper med snoninger.

Syslefeen har syslet:
En brun cardigan og en jersey kjole, Margot-kopi-kjole, og et helt sæt med bukser, top og bluse.

Snoretoppen har kastet sig ud i:
1 jersey-bluse!

KreaKrumspring har præsteret:
Kjole med pink detaljer, kjole med stjerner, hovedpudebetræk, rød kjole, nøglesnor, kjole med tern og knapper, fastelavns-udklædning, ugle-mulepose, patchwork-mulepose og 1 nederdel

Og til sidst lige en lille opfordring: Jeg synes det er TOP spændende og motiverende at se hvad bloggere laver til sig selv. Det er så sjældent at man prioriterer sig selv istedet for at glæde andre omkring sig... Jeg har derfor tagget alt hvad jeg lavet til mig selv med "Til-mig-selv". Det betyder at hvis nogen vil se hvad JEG får lavet til mig selv - så er det bare at klikke ude i listen over emneord og hele molevitten kommer frem. Det gad jeg godt hvis andre bloggere også gjorde....

9 kommentarer:

 1. Super Julie, tak for initiativet, desværre blev det ikke så meget til mig selv som ønsket, men er sikker på at inspirationen gør at der kommer mere end normalt:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal jo bare fortsætte - bare en ting til os selv engang imellem....

   Slet
 2. Jeg har ikke være med til denne sy-til-mig-selv måned, men jeg har fuldt med på sidelinjen.

  Under mine etiketter, har jeg en "kategori" der hedder MIG, der ligger de fleste af de ting som jeg har syet til mig selv og vist på bloggen (der er også sneget sig et par andre indlæg inden).
  Du er velkommen til at kigge "på min stil".

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt med din "mig" label - det vil jeg kigge på!

   Slet
 3. Hej Julie :)

  Tusinde tak for en super fin opsummering, jeg har nu fået kigget alt igennem og der er da virkelig blevet lavet en masse flotte ting. Jeg har helt sikkert ikke fået lavet alt det jeg havde tænkt mig (og købt ind til), men jeg fortsætter med dit rigtig gode initiativ og skal nok lægge op på blokken efterhånden, som tingene bliver færdig!

  Tak for en rigtig god og sjov udfordring :)

  Mvh. Anja N

  SvarSlet
  Svar
  1. Fortsæt - jeg vil også forsøge at huske at lave noget til mig selv.... Skal vi holde hinanden op på det?

   Slet
 4. Tak for en dejlig måned, er ked af jeg ikke nåede mere, men er glad for jeg fik startet op.
  Har dog fundet ud af at mit største problem med at sy til mig selv er at jeg ikke kan finde ud af at finde stof der egner sig til voksne. Er så meget i tvivl, når jeg står med et stykke stof og så bliver det bare den sikre - den sorte :)

  Men må fortsætte, har jo fundet ud af jeg godt kan sy større ting :)
  Ser frem til at se mere fra din hånd Julie :)

  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan da godt være at du ikke nåede så meget til dig selv - men du har syet noget jeg ikke har kastet mig over i rigtigt mange år. Nemlig bluse i størrelse voksen - og det fortjener virkelig respekt!

   Slet
 5. Tak for udfordringen med at sy til sig selv - det var SÅ motiverende og det er helt klart din fortjeneste at jeg har fået udvidet garderoben så meget i februar:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...