15. sep. 2013

Succes fødselsdag

Når man falder i søvn ved siden af bålet på sin 8-års fødselsdag - så har det været en god fest!
Han havde ønsket sig spejderting og fik bla. et liggeunderlag og ville gerne prøve det - der gik 10 minutter så snorksov han. Men det var også blevet ret sent.
Det er virkelig hyggeligt at holde fødselsdag ved Baljebo - de inviterede er enten gamle spejder-venner eller familie og den står på bål hele dagen. I dag var der kartoffel/pore suppe, snobrød, crossianter (også på pind ligesom snobrød), pølser, svinefilet, salat bord, kartoffelsalat og sikkert en masse mere. Vi nåede aldrig til desserten.... Olivia var også længe oppe, men det gik fint eftersom hun havde snuppet en lang middagslur i vores hængetelt:
Teltet hang i det store kirsebærtæ og gyngede derfor lidt = meget lang lur. Philip abede også rundt i kirsebærtræet. Svingede sig i et reb og legede tarzan - I sin fødselsdagsgave-sparkedragt (en onepiece fra Lindex):
Philip fik skørt mange gaver - lego, biografbilletter, bøger, film, tøj, en fjernstyret bil og en fjernstyret båd, diskolampe til værelset, spejder bestik og tallerkner og et digital kamera. En af hans bedste venner havde fødselsdag for 2 uger siden og fik en mobiltelefon - og Philip kom hjem og sagde at han også ønskede sig en telefon..... men vi synes ikke han har behovet - derfor fik han et fedt, lille vandtæt digital camera i stedet. Så kan det være at at holder op med at låne vores hele tiden. Båden fik en tur på fjorden med det samme:
Det er den lille båd foran ham som han styrer med kontrollen i hænderne - hunden er en af hans gæster....
I dag, søndag har vi ryddet op og stenet med film.... Alle er trætte, men sikke en god fødselsdagsweekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...