8. sep. 2013

Det jeg ALDRIG troede ville ske...

Der er flyttet et strygejern og et strygebræt ind i mit hus....det havde jeg virkelig ALDRIG troet ville ske. De første par år efter jeg flyttede hjemmefra fik jeg til hver jul og til hver fødselsdag et strygejern af min mor - og hver gang byttede jeg det til noget andet. Jeg NÆGTEDE ligefrem at skulle eje et strygejern. Måske fordi jeg stadig har små-traumer over dengang jeg måtte møde op på en spejdertur med pressefolder i mine ellers såååååå seje militærbukser.... (det er altså virkelig no-go). For ca. 8 år siden overgav jeg mig så lidt - kunne godt se at et strygejern ville gøre ting lidt lettere når jeg syede. Så jeg investerede i et til 70 kr i et supermarked. Og det har så siden stået fremme på køkkenbordet, som har været brugt som strygebræt - direkte på bordpladen eller med et træ-skærrebræt under, hvis det var noget som skulle have extra meget varme (som f.eks. strygestof). Men nu er der så kommet andre boller på suppen:
Igen er det (delvist) min mors skyld - hun stak mig en stak samlemærker fra Føtex og sammen med dem jeg selv havde, så var der nok til rabatten på den her sorte sag... Håber saft-susme det er bedre end det gamle - sikke et skrummel! Men dampstation prøvede jeg til sykurses hos Frejval - og det er altså fedt. Især når man har gang i et "mindre projekt" til hver af ungerne (de skal have dem i julegaver, så jeg har godt tid) som kræver at finishen er 10-4. Her er lige et sneek peek på Olivias EFTER det har været under det nye jern:

6 kommentarer:

 1. Uh, jeg kan ikke leve uden mit strygejern, jeg er en af dem der slapper af når jeg står og stryger. Gaverne ser spændende ud.
  God søndag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gad jeg godt. Men mig stresser strygning - jeg står og tænker over ale de andre ting jeg kunne have lavet istedet for at stryge.

   Slet
 2. Haha, jeg følte mig gammel da jeg forleden da skrev følgende på min ønskeseddel: strygebræt med teflon overtræk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette - vi må vist bare indse at vi er ved at blive gamle.... Mine tidligere juniorspejdere er begyndt at få børn - så føler man sig gammel!

   Slet
 3. Haha, jeg er ikke blevet gammel og fornuftig nok endnu - men en dag må det komme! Tillykke med nyerhvervelsen

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Pas på! Behovet kommer pludseligt snigende.....

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...