29. jan. 2013

Brug fra lageret XIX

Endnu et par Olivia størrelse 98 bukser i stoffer fra lageret:
Det er orange babyfløjl og gulerods-print-bomuld (den har ligget i skabet siden philip var ca. 3 år - planen var at gulerødderne skulle på numsen af et par klassiske 20022ere, men stoffet lå altså stadig i skabet - og efter de her bukser ligger der stadig et godt stykke).
Sidepanelerne og lommerne er foeret med gul lagenlærred og bukserne er blevet pyntet med grønne pyntestikninger, en knap på maven og mit krumsprings-mærke på numsen. Og som vanligt har jeg også klippet en vest....måske jeg når at sy den til i morgen.

3 kommentarer:

 1. Hold nu op! Har du snart noget lager tilbage?;-) Det er jo helt vildt hvad du har lavet den sidste måned. Hvor er det bare sødt med de gulerødder.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også selv vild med gulerødderne! Og man kan faktisk nærmest ikke se at der er forsvundet noget fra hylderne. Skræmmende. Men jeg kan snart ikke forsvare at sy mere til Olivia i størrelse 98 - der ligger 2 store kasser i hendes skab fyldt med den størrelse....

   Slet
  2. Neeeej, du bliver da nødt til at fremvise dit fantastiske stoflager!!! Hihi - nej, så kan Olivia vist godt klare sig mht. tøj.
   K.h.
   Christina

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...