10. jan. 2013

Brug fra lageret IIX

Jersey til nattøj er mit lille lager også leveringdygtigt i. Faktisk i overraskende mange varianter. Jeg har efterhånden fundet ud af at det passer her i huset hvis hvert barn har 3-4 sæt nattøj. Derfor er der i denne omgang (den omgang som hedder størrelse 98 til Olivia) klippet 3 sæt. Her kommer det første:
Jerseyen er tynd og blød og fundet i stofogstil for laaaaaang til siden.

4 kommentarer:

 1. Virkelig sødt print - jeg er virkelig urutineret mht. jersey men måske skulle jeg bare kaste mig ud i det - vi mangler nemlig også nattøj.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Fik først rigtig succes med jersey efter jeg fik mig en overlocker - før da gik det kun lige... Man bliver let afhængig af jersey når først koden er knækket.

   Slet
 2. Vi mangler altid nattøj.. Nattøj behøver jo ikke være helt perfekt syet - så det kunne være jeg skulle kaste mig ud i det :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sådan lidt anal omkring det med at tingene skal være lavet ordenligt - så lægger lige så mange kræfter i nattøj som almindeligt tøj.... Men kast dig endelig ud i det! Det fede ved at sy er at man altid kan sprætte det op og prøve igen, hvis man ikke er tilfreds.

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...