14. jan. 2016

Snebolde, iskugler og rensdyr lorte

Vi er på vej ind i store fødselsdags weekend. I morgen fredag kommer børnehaven (eller i al fald ca 15 børn og 2 pædagoger), lørdag er der spejdertur og familie på besøg om aftenen, søndag kommer mere familie og venner til fødselsdags-frokost og mandag er det så endelig den store dag - som vi bare holder selv med yndlings aftansmad og gaver.
Gøjen har (til INGENS overraskelse) bestilt Frost fødselsdag.....Så den næste håndfuld indlæg her på bloggen bliver om børnefødselsdag og Frost. Så er I advaret.
Her til aften har Philip og jeg rullet og rullet og rullet mini-romkugler. De udgør fredagens fødselsdags-kage. Tænker at det er en børnevenlig smag og så i "bite-size".
Ingredienserne er rester fra (jule)kager som har ligget i fryseren, 1 flaske romessens, lidt kakao og 1 glas hindbærsyltetøj.
Sneboldene er rullet i kokosmel. Iskuglerne er rullet i blå-krymmel og blå-farvet kokosmel (koskosmel ned i en frysepose sammen med et par dråber frugtfarve og massere farven ind). Rensdyr lortene er "naturel".

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...