26. jun. 2014

Marapytta nederdel og vingevest

På fredags fixet fik jeg også syet min første ægte gylp! Med lynlås, knap, belægninger og hele molevitten! Line er fantastisk til at forklare. Det var en nederdel i størrelse 3-4 år som fik gylp og fine lommer og sej oplægning og endnu en fin detalje i linningen. Så lækker model!
Og vingevesten er også vildt fin - kviltet og med kantebånd. Det bliver ikke meget bedre.
Stofferne er babyfløjl og rester fra min mors fødselsdags-jakke. Jeg nåede ikke at sætte elastik i nederdelen og kantebånd på vesten på fredagsfixet, men det er nået nu.
Tøjet er afprøvet på gøjen og passer perfekt. Se lige bort fra den gule undertrøje... og forestil jer en hvid t-shirt og ditto strømpebukser.

6 kommentarer:

 1. Hvor er det altså bare noget lækkert tøj du har fået syet! Kh Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da dejligt at det ikke kun er mig som synes det er lækkert!

   Slet
 2. Hvor ser det bare prof ud, meget flot! Jeg skal til fredagsfix den 11. juli. Jubii nu glæder jeg mig bare endnu mere :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er det jeg elsker ved Line - man får lige de der fifs med som gør resultatet sååå meget mere prof. Jeg skal også have fundet et hul i min kalender til endnu et fix.

   Slet
 3. Hvor er det et fint 'sæt'. Jeg tror, jeg snart skal 'fixes' igen i Lines kælder for den nederdel er da lækker, det kan være jeg skal se lidt nærmere på den.
  Hilsen
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Line har den syet op i noget der ligner grå twill - og den plejer at hænge på stangen over det store klippebord :-)

   Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...