1. feb. 2014

Til-mig-selv!

Så blev det den første februar - og dermed måneden hvor jeg og en masse andre skønne blogs vil forsøge at sætte fokus på at lave ting til sig selv! Vi skal forkæles med hjemmelavede lækkerier fra egen hånd! Jeg har gang i et par ting og har lige fået afsluttet reparationen af min symaskine, så måske er der allerede et Til-mig-selv-indlæg i morgen.
Ud over "Til-mig-selv", så skal jeg have lavet 3 fastelavn-kostumer i denne måned. De skal bruges første gang d. 28 og materialerne er i hus, så det er bare med at komme igang. Og det ene kostume er til-mig-selv!
Kig fordi de andre blogs - og følg også med her. Jeg har nemlig ambitioner om at få lavet et par tema-indlæg om de skønne ting som fremstilles til bloggerne selv.


5 kommentarer:

 1. Uhh det bliver så spændende, jeg har tilmeldt mig alle deltageres blogs og glæder mig til at blive inspireret. God krea februar til alle. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også tilmeldt mig dem alle - dejligt at finde et par lækre blogs som jeg ikke ellers havde spottet.

   Slet
 2. Jeg var på ingen måde klar til at gå i gang, da jeg læste dit indlæg første gang. Men nu har jeg kigget et par strikkebøger igennem og har muligvis fundet frem til noget at strikke til mig selv. Tror jeg.

  Jeg glæder mig så meget til at se, hvad I andre laver.

  SvarSlet
 3. Så har jeg endelig fået tilmeldt mig alle bloggene på Bloglovin. Mange fulgte jeg dog i forvejen ;) Jeg kan se, at flere er i gang og har færdige projekter. Så langt er jeg ikke kommet selv. Men i næste uge har jeg ferie, og så håber jeg for alvor at komme i gang.

  SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...