6. aug. 2012

Sommerferie 2012

Så er ferien slut - arbejdet begynder igen i dag....puha, synes slet ikke jeg er klar allerede igen. Det er nok fordi jeg ved at efteråret bliver MEGET travlt - både på arbejdet og herhjemme med to fødselsdage (7 år og 40 år). Ferie billederne er kigget hurtigt igennen og her kommer lidt af dem:
Vi har i år brugt næsten 2 hele uger i Baljebo - helt afslappet og nede på jorden (altså når man ser bort fra træer der skulle fældes og brænde der skulle saves, kløves og stables...). Philip og Olivia har virkelig haft glæde af hinanden og Olivia blev helt forelsket i mine nye solbriller.
En af dagene lavede vi en hule til Olivia - det var blot Philips fodboldmål der fik et tæppe over sig. Og en anden dag satte vi Olivia af hos mormor og så tog Philip og jeg ellers på Bakken og prøvede ALT (undtagen de få ting hvor han ikke var høj nok) flere gange, spiste store is og fandt et hult træ i dyrehaven på vej tilbage til bilen.
Vi besøgte farmor og Peder i sommerhuset i Saxild. Der var ikke mindre end 4 hunde (3 af dem feriebørn). Olivia lagde puslespil med Robin og delte et (TILTRÆNGT) fodbad med Philip.
Vi nåede også fordi Robins onkel, Henning. Han er kunstner og du kan se lidt af det han laver her. Vi lånte en lille robåd med elmotor og tog en tur på fjorden. Philip fik fanget fisk (den største var omkring 1,5 cm lang...) og Olivia plaskede i vandet fra bådebroen. MEN det bedste af det hele var at Philip og Robin fik lov til at hjælpe i værkstedet med at forberede nogle afstøbninger af nogle små bronnzeskulpture.
Og så var der jo hele årsagen til at vi skulle til det nordlige Jylland - årets event - Spejdernes Lejr. Philip fik kravlet i de fedeste pionerings-værker og fik hjulpet Robin og Morten med at splejse lidt ledninger til den store aktivitet fredag nat. Olivia tullede mest rundt og opdagede glæden ved en stor kold sluchice på en meget varm dag.
....og så lige mit favorit billede fra ferien - det er taget i forgårs. Vi leger teselskab og ser OL!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...