5. dec. 2018

Børn laver julegaver: Billeder

Jeg har taget en tur i arkiverne og fundet de fine billeder frem som ungerne har lavet gennem tiden. Det er jo tid til at der skal produceres julegaver til bedsteforældre - og et fint billeder vækker altid lykke :-)
Det første er et af mine personlige favoritter - håndaftryk i perler. Der skal barnet ikke bidrage med andet end at få tegnet sin hånd af og måske hælde perler på pladen...så her kan de helt små være med. Det originale indlæg er HER.
 
Her skal der også voksen styring til - men det er bare såååå sjovt at få lov til at få maling på fødderne.... Vi har fodmalet både sommerfugle og pingviner. De originale indlæg er HER og HER.
 
 
Så er vi nået til billedet som barnet kan HELT SELV. Stil de materialer frem som banet må bruge - her glimmer tape, små træ figurer og tusher....Original indlæg er HER. Bland dig uden om og lad barnet gøre lige præcist som det har lyst til - så bliver det et meget sjovt snapshot af hvor barnet er i sin udvikling:
 Endnu en favorit! Fingeraftrykstræet. Kræver stempelpuder eller fingermaling og et printet træ.... Originalt indlæg er HER.
 
Sidste ide til fine billeder er sjov men kræver mange dimser og dutter. Print et bogstav eller tegn det og lad barnet gå amok i perler, knapper, kapsler, farvet tape, og hvad I ellers lige har. Originalt indlæg er HER.
 
Det var inspirationen så er det bare igang med at lave fine billeder med yndlings ungerne!
 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...