7. jan. 2018

Efter kongelig opfordring

Vores Dronning er så smart. Hun ser og siger ting som rammer plet. Nytårs talen i år var ingen undtagelse. Her er mit favorit uddrag (sakset fra kongehuset.dk):

Jeg vil her i aften komme med min lille opfordring til, at vi sommetider gør noget andet end det, vi plejer. Noget, der ligger uden for dagligdagens praktiske gøremål.
Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt! 

Det vil ikke være det samme for alle. Nogle vil helst gå en tur i skoven eller langs stranden. Andre foretrækker at lytte til musik eller at se en tv-serie. Selv vil jeg helst have noget mellem hænderne, - et sytøj, en skitseblok; noget med farver.
Jeg tror, det er vigtigt med oplevelser, der taler til vores sanser, noget, der befrugter vores fantasi, som nærer tanken, og som kan gøre vores verden større.
Det er slet ikke så unyttigt endda.

Det er nemlig slet ikke så unyttigt endda at bruge kreativiteten som "ventil" i en stresset hverdag med krævende job og familie (og spejder). Jeg kan tydeligt mærke forskel på om jeg får givet mig selv det kreative pusterum eller blot "træder videre i møllen". Det giver mentalt overskud.
Min hjerne elsker farver - elsker at sætte farver sammen....så her er et lille pre-view på hvad jeg har mellem hænderne i øjeblikket. Et lille sneak peak på det som i øjeblikket taler til mine sanser, befrugter min fantasi...og giver mig et afbræk fra hverdagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...