11. jan. 2015

Baljebo - nu med køkken

Der er sket en del siden vi fik nøglerne d. 23. Ikke så meget som da der var professionelle på, men vi skal jo også lige passe 2 jobs og 2 børn samt vores spejdere....
MEN nu er der køkken. Godt nok stadig uden den rigtige bordplade - den skal nemlig bestilles på mål. Og der mangler også lys under 1 skab, sokler og en endeplade-væg-ting. Men det er fuldt funktionelt. Alle hårdevidevare er tilsluttet og testet - især opvaskemaskinen har kørt og kørt. Alle flyttekasserne med køkkenting er nemlig taget ind fra teltet og alt er vasket af.
Og så brugte Robin det meste af en dag på at bakse de kæmpe store lamper op...
Først lige nogle billeder fra dagene mellem jul og nytår:
Philip lege med den smule sne vi fik - men frosten gjorde at vi ikke skulle kæmpe med mudder
Philips mudder-tøj afprøver gulvvarmen i brusekabinen
Badeværelse - nu med spejl og vaskemaskine
Olivia hygger på maddras på gulvet på det ene værelse
Der sættes lamper op - højt op!
Her i denne weekend har vi så virkelig rykket på køkkenet - samtidig med at vi konstant har holdt øje med teltet for at stormen ikke skulle snuppe det. Der står trods alt stadig en hel masse ting i det som vi gerne vi bevare....
Philip og jeg var nede ved fjorden et par gange - bare lige for at se hvor vildt det var. Og det var vildt! De høfter man normalt kan se gå langt ud i fjorden var oversvømmet og den store bunke af sten som ligger helt inde ved "vores" strand-græsplæne blev godt skyllet over. Desværre er der kommet så meget vand på den forkerte side af stenene, så der er blvet guffet en ordentlig bid af plænen - heldigvis var den lækre bænk som normalt står der blevet reddet.
Det sidste billede for denne gang - et foto af det ene af soveværelserne....lige nu er det FYLDT af pap og flamingo - og der kommer mere før vi er færdige med at indrette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Fortæl mig gerne hvad du synes...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...