Jeg er forsøgt at tilberede klassikere som mørbrad-gryde og enebær-gryde i Taginen før. Det bliver ganske fremragende, hvis man tilsætter væsentligt mindre væske end normalt. I dag skulle der dog andre "boller på suppen":
600g oksekød i tern
1 dåse røde kidneybønner
1 dåse kikærter
10 tørrede dadler
2 STORE stilke rabarber (de vokser ENORMT godt i naboens have, så de to stilke svarer nok til et lille bundt fra supermarkedet)
salt, peber og garam masala
Kødet, bønnerne, ærterne og dadlerne kommes i Taginen og der tændes på lavt blus. Efter 3 timer tilsættes rabarberne (de skal nå at koge helt ud, men det kan de sagtens nå hvis de tilsættes nu). Efter endnu 2-3 timer smages til med krydderier.
Så let og så lækkert. Jeg serverede med ris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Fortæl mig gerne hvad du synes...