Sider

1. nov. 2014

DIY Spejder-sandwich

Spejder sandwich! Bålmad! Super godt som enten morgenmad eller frokost eller nogengange endda aftensmad. Brød, æg, bacon - whats not to like?
Du skal bruge:
Staniol
Grill eller glødebål
Sandwich brød (små, store, hvide eller grove - du bestemmer)
Æg
Bacon
Peber

Tag et stykke staniol af rullen. Placer 3 skiver bacon og en skive brød på:
Tag endnu en skive brød og lav hul i midten - det er vigtigt ikke at ødelægge kanten. Læg den udhulede skive brød ovenpå den første skive:
 Slå et æg ud i hullet og put lidt pebber på:
 Læg en 3. skive brød på og vip baconen op:
 Pak staniolen rundt om - pas på med at holde sandwichen stille så ægget ikke flyder ud:
 Læg pakkerne på grillen eller i glødebålet. HOLD ØJE MED DEM. Grænsen mellem stegt bacon og sort brød er rimelig hårfin - kig til dem efter et par minutter. Pak ud og spis!
Forslag til varianter:
Hvis det er de store skiver brød er der også plads til en skefuld baked beans i den hullede skive sammen med ægget.
Prøv med kun to skiver brød og leverpostej i stedet for æg og den hullede skive.


2 kommentarer:

  1. Skal HELT klart prøves - har ikke set det med bacon før!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kan så slet ikke forestille mig den UDEN bacon.....

      Slet

Fortæl mig gerne hvad du synes...