Sider

31. jul. 2013

Sommerferie 2013 - Verdenskortet

På vej fra farfar til Onkel Henning kørte vi forbi Verdenskortet i Klejtrup Sø. Det er et sted Robin husker at have besøgt da han gik i folkeskolen i den lille by Dalby Ovre. Verdenskortet er bygget som små øer og man kan hoppe fra land til land - glimrende geografi-time:
Hvis vi havde haft madpakker med (istedet for at tømme farfars køleskab) så havde vi sikkert godt kunnet bruge en ½ dag der, men nu blev det kun til et par timer. Der er også klappe geder, kigge-på-grise og kigge-på-kaniner, legeplads (hoppepude) og forskellige "biler" man kan køre rindt i. Det største hit var nogle "opvaske-baljer" som man kunne ro rundt i - Olivia blev trukket rundt:
Helt sikkert hyggeligt sted - som mindede lidt om Lillalandet aka Nils Holgersens verden som vi besøgte for to år siden, bare i mindre format. Der kan vi godt finde på at tage hen igen - måske for at grille, eller holde fødselsdag. Jeg havde bare ikke lige regnet med at jeg skulle tilbage igen allerede dagen efter - men sådan må det jo være, når man er et distret fjols og glemmer pusletasken på en bænk ud for Australien....

2 kommentarer:

  1. Sikke et fint sted - det vil jeg have i tankerne når jeg skal på de kanter :)

    SvarSlet
  2. det var da kreativt og sikkert også lærerigt for børn (og folk med dårlig stedsans, hihi)

    Hilsen
    Rikke

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...