Sider

11. maj 2012

Kanelstang

I dag er det sidste gang fredags-morgenmad på arbejdet for en af mine kollegaer. Det er mig der skal have brød med og det krævede simpelthen en hjemmebagt kanelstang:

Held og lykke, Kenneth!
Dejen er en helt almindelig grovdej på det gode hvedemel fra Søris og det mindst ligeså gode rugmel også fra Søris. Resten af dejen blev til to brød (der skal jo brød på bordet til morgenmad) pyntet med 3 slags frø:

5 kommentarer:

  1. Mums, den kanelstang ser lækker ud... Kunne man tigge opskriften?? =)

    SvarSlet
  2. Uhl det ser lækkert, lækket ud!

    SvarSlet
  3. Hhhhmmm... jeg bruger sjældent opskrifter....Det er blot en grovdej som er smurt med smør/kanel/sukker ligesom hvis man skulle lave kanlesnegle. Når den er rullet sammen klipper man hakker i rullen og lægger dem skiftevis ud til hver sin side. Pensler med æg. Bager og putter glasur på. Så bare gør som du ville gøre ved kanelsnegle....

    SvarSlet
  4. nøj den ser god ud:-)

    SvarSlet
  5. Lyder super nemt, det må jeg da prøve ;)

    SvarSlet

Fortæl mig gerne hvad du synes...